ترجمة

الرجاء مساعدتي في ترجمة هذه الفقرة للغة الانجلي...

الرجاء مساعدتي في ترجمة هذه الفقرة للغة الانجليزية ( سأخبرك عن حفلة تخرجي من الروضة منذ ٢٠ عام ، كان يوم رائع ومؤثر جداً. مازلت أذكر دموع أمي بينما كنت أتسلم الشهادة وكيف احتضنتني بعد انتهاء الحفلة، وبعد ذلك قامت امي بتصويري انا واصدقائي للذكرى ، وأخيراً قبل الذهاب إلى السيارة لمغادرة المدرسة فاجأتني أمي بالهدية الذي أحب، وكانت عبارة عن ليجو على شكل منزل كبير. حقا كان يوم عظيم لا ينسى!

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

I'll tell you about my graduation ceremony from kindergarten 20 years ago , It was fabulous and very influential Day. I still remember my mother tears while I receive the certificate. And how She gave me a hug after the end of the concert, And then my mother has to take a picture of me with my friends to the memory .And, finally, before going to the car to leave the school.  Mom surprised me the gift that I love, It was a Lego in the form of a big house . It really was a great day unforgettable!