ترجمة

You are welcome.... you pass the interview. Your...

You are welcome.... you pass the interview. Your training will be in the cruise ship located in the united state. You need The visa/travel documents to be able to receive your Work Permit and the documents will be processed here in united state and then sent To your delivery address.Delivery of your travel documents to your country, will not exceed 14 working days once completed. As soon as you receive the documents, we will book an appointment with the united state Embassy for you. On that date, you are to take the documents along with your international passport to the Embassy in your country to have your International Passport stamped with the Work Permit Visa. You will have to make your payment now so that we can start working on your papers --------------------------------------------------------------------------------------- You should take note that you shall be responsible for your visa processing charges and this will be communicated to you by the company representative immediately but the company shall provide free air ticket to you immediately your visa is ready and the visa processing charges shall be refunded back to you immediately you resume.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

السلام عليكم ورحمة الله
ترجمة النص
اهلا وسهلا بكم .... يمكنك عمل المقابلة. سوف يكون التدريب الخاص بك في سفينة سياحية تقع في دولة موحدة. تحتاج وثائق تأشيرة / السفر لتكون قادر على الحصول على تصريح العمل الخاص بك وسوف تتم معالجة الوثائق هنا في الدولة الموحدة ومن ثم إرسالها إلى عنوان التسليم و تسليم وثائق سفرك إلى بلدك، لن تتجاوز 14 أيام عمل بمجرد الانتهاء. بمجرد تلقي وثائق، ونحن سوف نحجز موعد مع سفارة الدولة الموحدة بالنسبة لك. في ذلك التاريخ، يجب وضع الوثائق جنبا إلى جنب مع جواز السفر الخاص بك الدولية للسفارة في بلدكم و ختمها مع تصريح العمل فيزا. سيكون لديك لجعل الدفع الآن حتى نتمكن من البدء في العمل على أوراقك
************************
يجب أن تأخذ علما بأنك يجب أن تكون مسؤول عن رسوم تجهيز التأشيرات الخاصة بك، وسوف تكون هذه ترسل لك من قبل ممثل الشركة فورا ولكن يجب على الشركة توفير تذكرة سفر مجانية لك على الفورو الحصول على التأشيرة جاهزة ويقوم رسوم تجهيز التأشيرات يكون ردها إلى الوراء لك على الفور استئناف.