ترجمة

Bespoke Financial Instruments Investment...

Bespoke Financial Instruments Investment Strategy/Implementation Structured and implemented investments within the given field of design and construction of high quality derivatives & products befitting a range of international investor profiles •Multi-tier entity system, where for each investment project that is placed into the fund for investment •Project placed into its own private entity (Tier) therefore allowing greater expansion of funds and revenue streams •Focused on a limited number of investments that it can follow closely •Moreover, the Terms and Conditions impose no limits on the concentration of the Fund's investments proprietary process of client’s personally managed account •Process developed for Ceran International & NorthOne Capital Partners-HUSH-DPJ Investments investment demands: o Matching clients with available capital o Maintaining IRR at all times o Hands-on-approach (Teaming) o Hybrid approach to Ceran International projects o To further secure project investment targets for client o Offer client options for investment exit plans o>30% IRR is the standard

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

مفصل استراتيجية الاستثمار الأدوات المالية / تنفيذ الهيكلية والاستثمارات المنفذة في مجال معين من التصميم والبناء للمشتقات العالية الجودة والمنتجات تليق مجموعة من التشكيلات المستثمرين الدوليين
• نظام كيان متعدد المستويات، حيث كل مشروع استثماري يتم وضعه في صندوق للاستثمار
• وضع المشروع في كيان خاص به (المستوى) مما يسمح بمزيد من التوسع في الأموال ومصادر الدخل
 • التركيز على عدد محدود من الاستثمارات التي يمكن أن تتابع عن كثب
• علاوة على ذلك، الأحكام والشروط لا تفرض أي قيود على تركيز استثمارات الصندوق عملية الملكية من العميل تمكنت شخصيا
• عملية تطويرها لCeran الدولية وNorthOne الشركاء-الصمت-الحزب الديمقراطي الياباني كابيتال للاستثمارات مطالب الاستثمار: س المطابقة عملاء مع رأس المال المتاح س الحفاظ IRR في جميع الأوقات س التدريب العملي على النهج (كفريق) س النهج الهجين لCeran الدولية للمشروعات o لزيادة تأمين الأهداف الاستثمارية للمشروع للحصول على خيارات العميل العميل س عرض لخطط الاستثمار للخروج س> 30٪ IRR هو المعيار