ترجمة

He has garnered prestigious relationships and...

He has garnered prestigious relationships and proved to be a viable asset to a vast array of clientele working out of a multitude of industries from government, engineering, finance, real estate to infrastructure, and the trade community. He lead an F22 US fighter program through their cost reduction program reporting directly to USAF Under Secretary holding various levels of security clearances. He owns a multitude of intellectual property for unique business management and lean operation models as well as patents and awards in the aviation industry.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

قال انه قد حصل العلاقات العريقة وثبت أن الأصول قابلة للحياة لمجموعة واسعة من العملاء يعملون انطلاقا من العديد من الصناعات من الحكومة، والهندسة، والمالية، والعقارات، البنية التحتية، والمجتمع التجاري. انه يؤدي برنامج المقاتلة الأمريكية F22 من خلال تقارير برنامج الحد من تكلفتها مباشرة إلى وكيل القوات الجوية الأمريكية عقد مستويات مختلفة من التصاريح الأمنية. انه يملك العديد من الملكية الفكرية لإدارة الأعمال فريدة من نوعها ونماذج عملية العجاف وكذلك براءات الاختراع والجوائز في مجال صناعة الطيران.