ترجمة

Rich Bonnanzio, Director and Managing Partner of...

Rich Bonnanzio, Director and Managing Partner of Hush Global Fund, Partner and Board Member of DPJ Investments, Founder, Senior Vice President and COO of NorthOne Capital Partners, LLC (USA) and Founder of NorthOne Capital Investments, Ltd.(UK) with an expertise of managing bespoke financial instrument, asset management, trade and investment strategy implementation alongside Ceran International Petroleum and Investments BV, HUSH Global Fund (Toronto Canada) and DJP Investments. He began his career in 1974 with over 30 years experience in business development, business management, program management, asset management, engineering and finance.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

Rich Bonnanzio,، المدير والشريك الإداري للصندوق العالمي Hush Global Fund ، شريك وعضو مجلس إدارة الحزب الديمقراطي الياباني للاستثمارات، مؤسس، نائب الرئيس الأول ومدير العمليات في NorthOne كابيتال بارتنرز، LLC (الولايات المتحدة الأمريكية) ومؤسس NorthOne كابيتال للاستثمارات المحدودة (المملكة المتحدة) مع خبرات إدارة أداة مفصل المالي، وإدارة الأصول، والتجارة وتنفيذ استراتيجية استثمارية إلى جانب Ceran البترولية الدولية والاستثمارات BV، والصندوق العالمي HUSH (تورنتو كندا) وDJP للاستثمار. بدأ حياته المهنية في عام 1974 مع أكثر من 30 عاما من الخبرة في مجال تطوير الأعمال، وإدارة الأعمال، وإدارة البرامج، وإدارة الأصول، والهندسة، والتمويل.