ترجمة

She is a world traveler that engages in philant...

She is a world traveler that engages in philanthropic activities through such organizations as Habitats for Humanity, Robin Hood Foundation, Kidney Foundation, UNICEF, The Joyce Banda Foundation, Lunar NYC Foundation, SIA-Africa and St. Judes. She prides herself on being a woman of integrity ensuring her clients confidentiality and trust is never breached pre and post transaction as ventures are handled with the highest of discretion. She is dedicated to meeting the needs of her clients and offers nothing short of excellence.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

هي سافرت حول العالم و تشارك في الأنشطة الخيرية من خلال منظمات مثل الموائل من أجل الإنسانية، ومؤسسة روبن هود، مؤسسة الكلى،  UNICEF، مؤسسة جويس باندا، ومؤسسة القمرية NYC، SIA-أفريقيا وسانت Judes.
تفخر بنفسها على كونها امرأة نزيهة و تضمن لزبائنها السرية والثقة ما قبل وما بعد الصفقة كما يتم التعامل مع المشاريع وفقا لأحسن من سلطة تقديرية. وهي مخصصة لتلبية احتياجات زبائنها وتقدم كل ما هو متميز .