ترجمة

LCDG and Ceran International joining forces...

LCDG and Ceran International joining forces further expanded the already flourishing multifaceted and diverse boutique conglomerates service offerings and ventures. It has strengthened their manpower as they service a variety of industries such as international finance, capitalization, international trade, economic development, infrastructure, research, business development & strategizes, commodities, energy, relationship management, asset management, project management, business consulting, hospitality, pharmaceuticals, real estate investments, real estate development, finance and event production to name a few. The companies, affiliates and partners under LCDG and Ceran International cater to HNWI, Global Private Banks, Fortune 500, Private Institutions as well as Start-Up Institutions.

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

لمزيد من التوسع وحدت  LCDG  وCeran  قواتها الدولية مزدهرة بفعل تكتلات بوتيك متعددة الأوجه ومتنوعة الخدمات التي تقدمها والمشاريع.
  وقد عززت القوى العاملة لأنها خدمة مجموعة متنوعة من الصناعات مثل التمويل الدولي، والقيمة، والتجارة الدولية، والتنمية الاقتصادية، والبنية التحتية، والبحوث، وتطوير الأعمال والاستراتيجيات، والسلع الأساسية، والطاقة، وإدارة العلاقات، وإدارة الأصول، وإدارة المشاريع، استشارات الأعمال، الضيافة والأدوية والاستثمارات العقارية والتطوير العقاري والتمويل والإنتاج الحدث على سبيل المثال لا الحصر.
  الشركات والشركات التابعة والشركاء تحت LCDG  وCeran الدولية و الأثرياء، البنوك العالمية الخاصة، فورتشن 500 والمؤسسات الخاصة وكذلك المؤسسات بدءت التشغيل.