Translator

স্বাগত! আপনার নিয়োগের প্রশ্নে আমি কিভাবে সাহায্য...

স্বাগত! আপনার নিয়োগের প্রশ্নে আমি কিভাবে সাহায্য করতে পারি? সে স্যার আপনার একাডেমিক এবং বাস্তব যোগ্যতা কি? ঠিকাদার আপনার কর্মজীবন ইতিহাসে অন্য কিছু আপনি মনে করেন পেশাগত পরামর্শদাতা জানেন? হাঁ

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

Dear Customer,

Thanks for joining and trusting us, much appreciated!

Please provide us with the text that you want to translate either in English or Arabic in order to serve you better.

You can also ask questions of our other specialists in the areas of nutrition, therapists, IT specialists, doctors, and many more.

Kind Regards,

Ahmad Muneer