Translator

Welcome! What's going on with your computer or...

Welcome! What's going on with your computer or device? What did the officers decide about kim and why What programs and versions are you using? I don't need to know about computer Anything else you want the computer expert to know before I connect you? Can u give me the answers for novel

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

السلام عليكم ورحمة الله،
شكرا لانضمامك إلينا وثقتكم بنا،
عزيزي العميل، لقد تم الإجابة على إستفساركم، يمكنكم متابعة الإجابة عبر الرابط التالي:
https://www.jawabkom.com/question-37106501
يسعدنا تواصلكم دائما، يمكنك دائما استشارة العديد من الخبراء على موقع جوابكم كالمحاماين وأخصائيو التغذية والمهندسين وغيرهم.
كل الاحترام والتوفيق
أحمد منير