Lawyer

Assalamu alaikkum I have a credit card and I have...

Assalamu alaikkum I have a credit card and I have been used that I have been paying regular last 2 years and the credit card limit is 39500 and for last 2 years I have only paid interest only 43000aed and still the outstanding balance is 40000 please help me to solve the problem since last month I stop paying and they started to call me and threatened can you.please help me to close the card

إجابة الخبير: Mohammed Al-khimi

Mohammed Al-khimi

Lawyer

سيدي الفاضل
اطرح سؤالك باللغة العربية
تحياتي لك

الرد من العميل

ASSALAMU alaikkum لدي بطاقة ائتمان، ولقد استخدمت أن أكون قد تم دفع العادية السنوات الأخيرة (2) وحد بطاقة الائتمان هو 39500 وللسنوات الأخيرة (2) لقد دفعت فقط مصلحة 43000aed فقط

إجابة الخبير: Mohammed Al-khimi

Mohammed Al-khimi

Lawyer

سيدي الفاضل
ماهو سؤالك تفصيليا

الرد من العميل

I want close my credit card

إجابة الخبير: Mohammed Al-khimi

Mohammed Al-khimi

Lawyer

سيدي الفاضل
لاتوجد ضوابط أو خطوات محددة تعمم على البنوك عند إغلاق البطاقة، كون ذلك يخضع للممارسات البنكية العامة، والسياسة الداخلية لكل بنك
تحياتي لك