ترجمة

i am called Mr. Reggie Crume. the employment...

i am called Mr. Reggie Crume. the employment director of Buena Vista Palace & Spa. we are happy to receive a contact from you showing interest to work at our hotel. In order for us to process your employment, you need to send us a mail saying the particular job you are applying for and also your CV/ resume. if you are applying as a receptionist then send your CV to

إجابة الخبير: احمد منير

احمد منير

مترجم

السلام عليكم ورحمة الله
ترجمة النص :
*******
أنا أدعى السيد ريجي كروم، مدير توظيف بوينا فيستا بالاس آند سبا. نحن سعداء للحصول على اتصال منك مبديا اهتماما للعمل في فندقنا.
حتى يتسنى لنا معالجة طلبكم، فالمرجو ان ترسلوا لنا عبر البريد الالكتروني طلب للوظيفة التي اخترتم وأيضا سيرتكم الذاتية .
  إذا قمتم بارسال طلب وظيفة بخصوص موظف استقبال فالمرجو ارسال سيرتكم الذاتية على
*******
بالتوفيق
مع كامل الاحترام و التوفيق