عندى الام و حرقان فى الجانب الايمن بالكامل بدايه...

عندى الام و حرقان فى الجانب الايمن بالكامل بدايه من الرقبه الى الفجذ فى البدايه الالم كان فى الكتف فقط ثم ذهبت الى الدكتور محمد توفيق مخ واعصاب و بعد سماع الشكوى وبدون اى تحاليل حقن الكتف بأبرتين لا اعلم الاسم وقال مش محتاجه حتى دوا وهذا يكفى وبعد ساعتين بدأ الالم ينتشر فى النصف اليمين كله و اشد جدا من قبل

الرد من العميل

اين الرد ثم انك سحبت من الفيزا 10 دولار مش 10 جنيه زى ما انت كاتب و فى الاخر لم احصل على رد حتى الان

إجابة الخبير: الدكتور سامح رضوان

الدكتور سامح رضوان

طبيب

سيدي/سيدتي

الرجاء ذكر النوع و السن، هل تعاني من سكر او ضغط او اي امراض مزمنة؟