إسأل الآن

استشارات الحب و الزواج

لو سمحت عايزة اعرف ازاى اقدر اتسجيب مع زوجى اثناء...

لو سمحت عايزة اعرف ازاى اقدر اتسجيب مع زوجى اثناء العلاقة مع العالم ان الخلل منه لانه مش بيتكلم معايا واكتر من مرة حاولت اتفاهم معاه لكن الموضوع بتكون نتيجته بالعكس بيضايق ويزعل وحاولت بأكثر من طريقة لكن بلا جدوى .. احنا متجوزين من تسع شهور واكتر ومش قادرين نتفاهم مع بعض حاليا والعلاقة بتكون شئ روتينى جدا وممل ؟ ممكن

إجابة الخبير: 12345 12345

صديقتى
انك حدثتيه لكن الافضل ان يحدثه طبيب لان هذا سيؤثر سلبا على علاقتكم الجنسية و لكن حاولى ان ترشديه بان يفعل ما تطلبيه و بالطبع ستبهره النتيجة لان بهذا الشكل الذى تصيفيه الفتور سوف يتسلل الى علاقتكم و هذا شىء يدمر العلاقة الزوجية
حاولى معه و لا تيأسى و اعلمى ان اصعب شىء على الرجل عندما توجهه امرأة بهذه الامور

إسأل