كتابة

السلام عليكم اريد مع الترجمة للعربي اذا تسمح ...

السلام عليكم اريد مع الترجمة للعربي اذا تسمح .Short notes about Style and Stylistics please note that I need their definitions . Thanks Alot

إجابة الخبير: بدر هادي

بدر هادي

كاتب

Hi Sir :
*************
Stylistics is the study and interpretation of texts in regard to their linguistic and tonal style . It is a discipline which has been approached
from many perspectives . Stylistics is a broad term that has assumed different meanings from different linguistic scholars. But it can simply be said to be the study of style.
Style is a phenomenon that gives birth to an art or architectural motif that distinguishes one era from another
*************
الأسلوبية هو دراسة وتفسير النصوص فيما يتعلق أسلوبهم اللغوي والنغمي. بل هو الانضباط الذي اقترب من وجهات نظر عديدة. الأسلوبية هو مصطلح واسع أن تولى معان مختلفة من لغوية مختلفة. ولكنه يمكن ببساطة القول أن تكون الدراسة في الاسلوب. بينما الاسلوب هو ظاهرة أن تلد فنا أو عزر المعماري الذي يميز حقبة واحدة من آخر
*************
مع كامل الاحترام و التقدير