استشارات الحب و الزواج

انا بحب واحد جدا بس مكنتش اعرف هو بيحبنى ولا لا و...

انا بحب واحد جدا بس مكنتش اعرف هو بيحبنى ولا لا و كنت اعرف عنه حاجات كتير و كنت بشوفة صدفة و هو كمان كان بيشوفى و كان بيجى اكتر الوقت مع صحابة يقف تحت بيتى و كنت بفرح اوى لما بشوفوة و حصل مشاكل و عرفت عنه كلام كتير مش كويس و بعدت عنه كتير و بعد فترة رجعت انا تانى احن ليه و كنت مش قادرة ابعد عنه و كنت حاسة ان هو بيحبنى بس محدش فينا كان بيكلم التانى و بعد فترة لقيته جاى عند بيتى و بيقولى انو عاوز رقمى و انا مش رضيت اول يوم انى اديهولو لانى كنت عارفة ان هو مغرور و عارف ان اى بنت هتوافق تكلمة عشان كدة مش اديتهولو و جه تانى يوم و انا شفتة ودخلت و جه ثالث يوم و كنت فرحانة و قررت انى اديلو الرقم و فعلا كتبت الرم فى ورقة واديتهولو بس كنت متلغبطة انى كنت خايف من القرار دة و اتكلمنا مع بعض و بعد فترة هو حصل ليه مشكلة ان الموبيل بتاعة ضاع و اا موبيلى كان زى بتاعة و كان لازم اساعدة واديتلو بتاعى و هو الى قلى انى لازم اقف جمة عشان بحبة و انا اديتو الموبيل بس انا كنت مش بثق فيه و لا بصدق كلامة مع انى بحبة اوى و بعد ما اخد منى الموبيل اتغير معايا شوية فى المعاملة و بعد كدة ابن عمتى عرف ان الموبيل بتاعى مش ضايع و انو معاه و دخل فى الموضوع و جابلى الموبيل تانى وقالوة يبعد عنى و هددة انو لو مش بعد عنى هيئزية و هو كلمنى قالى ابعدى عنى و سابنى بس انا كنت لسه بحبة و كلمتة وحاولت افهم منه هو قالى كدة ليه لكنة رفض المواجهة وانا مش عارفة اعمل اييه و نفسى نرجع لبعض و انا مش بشوفوة ولا هو بيشوفنى غير صدفة و مش ديما و انا مش قادرة انساه و عاوزة اى حل يخليه يرجعلى

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

عزيزتى من الواضح ان هذا الشاب ليس مستقيما وانه يتلاعب بمشاعرك وبمشاعر غيرك ويبدو انه كان يريد استغلالك ولكنه خاف عندما وجد من يقف لك ويحميك ومن رائيى يجب ان تحافظى على نفسك لان هذا الشاب سيؤذيك اذا عرفتيه حاولى نسيانه وذلك ليس شىء مستحيل خاصة ان ما كان بينكما لا يعد علاقه وانما هو اعجاب يجب ان تخافى على نفسك وعلى اهلك وعلى كرامتك اشغلى وقت فراغك حتى لا تفكرى فيه حفظك الله من كل سوء اذا كان لديك اى استفسار اخر يسعدنا دائما الرد عليكم