الزواج و الإرشاد الأسري

انا عندى 16 سنه نفسي ادخل كليه اعلام او اداب قسم...

انا عندى 16 سنه نفسي ادخل كليه اعلام او اداب قسم علوم مسرحيه لان انا نفسي اكون ف الوسط الفنى بشكل مش طبيعى بحاول اوصل لاى ممثل واهلى مش موافقين انى ادخل الكليه الى انا عايزاها وهما شايفين ان موضوع الشهره هيخلينى اتجنن وانا حسه بكده بردو عشان كده انا نفسي اشوف حل عشان انسي شويه الموضوع ده

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

عزيزتى معظم من هم فى سنك يلفت نظرهم الشهره والصعود والفنانات ولكن هل فعلا عندك الموهبه الفنيه ام مجرد الرغبه فى الشهره والاضواء ان حياة الفنانات ليست كما ترينها على الشاشه فكلما زادت الشهره زادنت المشاكل فللاسف الفنان خصوصا فى المجتمعات العربيه دائما مراقب لا يعيش حياه طبيعيه خاصة الانثى واذا لم يكن لديك الموهبه فسوف تخسرين مستقبلك الحقيقى الذى من الممكن ان تحققى فيه ما هو افضل من الشهره راجعى نفسك واعرفى ميولك الحقيقى وموهبتك وادرسى ما يمكن ان يحقق ذاتك فانا دائما ضد كبت رغبات الشباب فيجب ان يتبع ميوله الحقيقى ورغبته ولكن بشرط ان يعرف ما هو ميوله الحقيقى ولا يوجد ما يمكنه ان يلهيكى عن تلك الفكره الا ان تعرفى طريقك الصحيح وقتها كل تفكيرك سوف ينصب عليه والله الموفق اذا كان لديك اى استفسار اخر يسعدنا دائما الرد عليك