تفسير الأحلام

انا بنت وغير متزوجة وحلمت انى كنت ماشية ف سوق...

انا بنت وغير متزوجة وحلمت انى كنت ماشية ف سوق وفجأة طهر بط اسود وفضل يجرى ورايا وكان شكله بيخوف خالص وجه صاحبه وحاول يمسكه لكن البط وقف قصادى تماما وفضل يصرخ وشكله كان يرعب ويخوف وكنت كل ماأجرى يلاحقنى بس ف الاخر جه صاحبه ومسكه بس انا ايدى وجسمى كانت اتجرحت من اظافره ولقست ابن خالتى ف السوق واخدنى وصلنى البيت وبعد كدة وانا قاعدة ف أوضتى كل أقاربى كانوا جمبى بيطمنوا عليا وزوج خالتى قاللهم خلاص اطلعوا وسيبوها ترتاح عضان متفكروهاش باللى حصل واهو موقف وربنا سترها بس انا وباتكلم معاهم فجأة ظهر بط اسود بس عادى المهم ان انا لمحته ف البلكونة وخالتى وقفت تمشيه بس هو لف من الناحية التانية وجرى عليا وفضل تانى يصرخ بس بشكل اقل من الأول قامت خالتى ومسكته وقالتله "لا بقا المرة دى انا اللى هاوقفلك "واحنا وماسكينه بنحاول نبعده تقريبا جناحه اتكسر او منقاره وانا ساعتها الله ألهمنى انى اقول "الله أكبر " ف وجهه عشان يسكت وبس صحيت وكانت الساعة 9 صباحا لما صحيت

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الحمد لله رب العالمين الرحمن الرحيم والصلاة والسلام على خاتم الأنبياء والمرسلين نبينا محمد وعلى آله وصحبه أجمعين وبعد ,الأخت الفاضلة خيراً رأيت وشراً كفيت ,الرؤيا تدل على عداء ينصبنه لك بعض صديقاتك وأقربائك وينالك منهم آذى وسوء بقدر ما أصابك من ألم فعليك أن تحرصي على إختيار الأصدقاء وأن يكن ممن يخشين الله تعالى ويتقينه ولا تكوني ممن غفل وتغافل عن أمور تجري وتحصل بينكم وبين صديقاتك .أسأل الله تعالى أن يحفظك من كل شر وسوء .