استشارات الحب و الزواج

حاسه باكتئاب شديد والرغبه في عدم التواجد بسبب في...

حاسه باكتئاب شديد والرغبه في عدم التواجد بسبب في شخص اتقدملي انا مقتنعه بيه لاسباب كتير جدا اهمها انه عملني حاجات اهلي نفسها محدش علمهالي غيرلي حياتي وعرفلي اصول ديني ودنيتي المشكله انه كان متجوز وعندو.عيال انا دي مش مسببلي مشكله عشان عارفاه وعارفه ظروف حياته انا اهلي طبعا رافضين الحوار ورافضين الكلام بشكل عقلاني بيتكلمو بطريقه همجيه وعنف ولما بيعملوا كده بكرهم.وبتمسك بيه اكتر عشان بشوف اد ايه في فرق بينهم.. انا تعبت من كتر المشاكل مع اهلي وفعلا مابقتش عارفه اعمل ايه لدرجه بقيت اتمني اموت عشان ارتاح منهم

إجابة الخبير: عاليا احمد

عاليا احمد

دكتورة نفسية

سيدتى الفاضله بما ان ذلك الرجل رجل صالح فعليه مره اخرى المحاوله مع اهلك للزواج وان اصروا على الرفض حاولوا ان تتحدثوا مع احد الاقارب الذى يثق اهلك فى رايهم واشرحى لهم الموقف كاملا واجعليه يساعدك على مواجهة اهلك لانى اخشى ان اقول لك تزوجيه فتخسرى اهلك ومهما كان اهلك فيهم عيوب فلا تستطيعى ان تعيشى بعيدا عنهم وبدون رضاهم وبعد الزواج سوف تفتقديهم دائما فانت تعرفى هذا الرجل من بعيد ولم تعاشريه بعد فالزواج مختلف تماما عما يظهر لك الان فحاولى على قدر استطاعتك ان تنالى رضاء اهلك حتى لا تتعرضى فى المستقبل لمشاكل لن تجدى من يكون بجانبك فيها والله الموفق اذا كان لديكم اى استفسار اخر يسعدنا دائما الرد عليكم