Auto Mechanic

how to repair loose sun visor in porsche carrera...

how to repair loose sun visor in porsche carrera s model 2008

إجابة الخبير: Mohamed Saleh

Mohamed Saleh

Mechanical Engineer

Dear Sir,

Welcome, and thank you for trusting us

Remove the visor from its place then with a screw driver remmve the screw that holds the pin and take the pin out of the visor. then cover the pin with electrical tape diagonally..and put the pin back in its place in the visor and tighten the screw back

I highly recommend you to make a phone call to me. In cases like yours, I found that phone calls helped much in clarifying the legal status in details. If you would like, you can make a phone call to us. It will cost you a little. Please click on the link below
jawabkom.com/12878742
We are privileged to communicate with you, and you can always consult many experts on Jawabkom like Doctors, Nutritionists, and Engineers

Kind Regards
Engineer mohammad

الرد من العميل

مرحبا ما طريقة نزع المظلة من مكانها والقيام بتثبيتها بطريقة أقوى حتى لا تنزل تلقائيا عند السياقة و شكرا

إجابة الخبير: Mohamed Saleh

Mohamed Saleh

Mechanical Engineer

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
عزيزي العميل اهلا بك مجددا لقد شرح لك الطريقه لتثبيت المظله عند رفعها أثناء السياقه  باللغه الانجليزيه كما طلبت ذلك وذلك باستخدام شريط لاصق الذي يستخدم للف الأسلاك الكهربائيه بعد القيام بفك البن الذي يدخل في المظله وذلك بلفها بطريقه اهليجيه أكثر من مره وبذلك تثبت وتحافظ عليها من النزول بعد رفعها .
مع خالص تحياتي
م.محمد تيسير