legitimacy Topics

(Non-Muslim) Relationship. I've been with this...

(Non-Muslim) Relationship. I've been with this girl for a 1 year. She has been treated like a Godess, she is one true princess, but she never agreed to have sexual intercorse, not even from the back... Why? Or what should I do to make her accept it?

إجابة الخبير: Hasan Abdul Tawwab

Hasan Abdul Tawwab

Certified Islam Scholar

(Non-Muslim) Relationship. I've been with this girl for a 1 year. She has been treated like a Godess, she is one true princess, but she never agreed to have sexual intercorse, not even from the back... Why? Or what should I do to make her accept it?
الحمد لله والصلاة والسلام على رسول الله وبعد . أخي لا يجوز لك إقامة أي علاقة مع هذه الفتاة سواء كانت مسلمة أو نصرانية أو أي ملة أخرى . وإن فعلت ذلك فهوا يعد زنى والعياذ بالله . فاتقي الله في نفسك وعليك بالزواج إن كنت لا تصبر . أسأل الله تعالى أن يبعد عنك الحرام . وأن يرزقك العفاف

الرد من العميل

I'm not capable of marrying her yet, but if it's certain that I will after graduation from university can I have?

إجابة الخبير: Hasan Abdul Tawwab

Hasan Abdul Tawwab

Certified Islam Scholar

إن كنت تستطيع الزواج بعد التخرج من الجامعة فتزوج . ولا تقرب الزنا . وعليك بالابتعاد عنها . حتى لا تقع في الحرام