Doctor

Hi.. im 37 years old.. but im a tubal ligation.....

Hi.. im 37 years old.. but im a tubal ligation.. now i wanted to have baby.. what i will do.. thank you

إجابة الخبير: الدكتور علي الطويل

الدكتور علي الطويل

طبيب

What are the chances of getting pregnant after tubal ligation?
Tubal ligation is one of the most effective ways to prevent pregnancy, with rates of pregnancy around 1/1,000 after the first year, and between 2-10/1,000 after five years. Although the possibility of becoming pregnant is low, the chance is still there.