Doctor

I sell my liver how much you give me I don't like...

I sell my liver how much you give me I don't like smoking I don't like drinking all kohal tell me answer me?

إجابة الخبير: الدكتورة بيسان صبرة

الدكتورة بيسان صبرة

طبيب

Dear customer, we do not sell or buy liver for money, as this is illegal, exposes you to legal accountability, and exposes you to serious health risks.

إجابة الخبير: الدكتورة بيسان صبرة

الدكتورة بيسان صبرة

طبيب

Dear customer, we do not sell or buy liver for money, as this is illegal, exposes you to legal accountability, and exposes you to serious health risks.