تفسير الأحلام

في واحده بحبها حلمت انها بتتخطب وبعد الخطوبه...

في واحده بحبها حلمت انها بتتخطب وبعد الخطوبه كلمتني ما تفسير الحلم
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
بنت انا بحبها لقيتها في الحلم بتتخطب وقالتلي هتخطب كدا وكدا عشان اهلي وبعد كدا هنتخطب احنا جت بعد الخطوبه لقيتها بتكلمني بس بعد كدا روحت لمكان شغلها لقيتها شغاله ميكانيكا في محل
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
لا

إجابة الخبير: كمال السالم

كمال السالم

مفسر الاحلام

الخطوبة قد تكون خوض تجربة جديدة سواء في محيط دراستها أو عملها أو أسرتها وقد تكون صفقة أو تجربة جديدة لكن غير مكتملة سواء في تجارة أو صداقة أو عمل ،، وقد تكون مقدمة عمل وبدايته ، والخطوبة ربما تكون تجديد للأمل والتفاؤل في أمر من أمور الدنيا ؛وقد تفسر للفتاة العزباء كما هي فيأتيها خطاب