تفسير الأحلام

انا حلمت أن انا كنت فى مكان دلمه واحد جالى غريب...

انا حلمت أن انا كنت فى مكان دلمه واحد جالى غريب معرفوش ولا فاكر شكله وقال لى هتلقينى فى وشك على طول وبعد كده دخلت عشان اعمل حمام فى حته دلمه كدا لقيته جالى وغبت عن الوعى وصحيت لقيت وحده سندانى معرفهاش برده سندانى فى مسجد و بتقولى انا عمرى مجيت هنا وطلعت نمت قدام الجامع مكنتش قادر اقوم ومكنتش لاقى الشبشب كمان دا اى بقا

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

هذه ليست رؤيا بل هي مجرد تخويف لك من الشيطان فالرؤيا الصالحة هي التي تكون مبشرة للإنسان بما يسره في دينه ودنياه, أما إن صحت أنها رؤيا فهي تفسر على حسب الحال فقد تدل على بعض الهموم وقد تدل على الخلافات مع أحد ما وقد تدل على تخوفك من أمر ما من أمور الحياة قال تعالى(وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا (2) وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ ۚ وَمَن يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ ۚ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا (3)