Doctor

It's a normal if my boobs is so big before my...

It's a normal if my boobs is so big before my menstruations.i hope u answer this.thank u

إجابة الخبير: الدكتور علي الطويل

الدكتور علي الطويل

طبيب

Relation of breast size to menstruation ?
Well, the hormonal changes that occurs in the body every month affects the breast size. More estrogen is made early in the cycle and it peaks just before mid-cycle. This causes the breast ducts to grow in size. The progesterone level peaks near the 21st day (in a 28-day cycle). This causes growth of the breast lobules (milk glands).

الرد من العميل

..so means it's a normal

إجابة الخبير: الدكتور علي الطويل

الدكتور علي الطويل

طبيب

Yes, the changes in the breast size during each cycle is considered to ber normal.

الرد من العميل

..ok thank U so much for answering my question

إجابة الخبير: الدكتور علي الطويل

الدكتور علي الطويل

طبيب

You are welcome, stay safe.