Doctor

Hai sir I test in vdrl test ..test result...

Hai sir I test in vdrl test ..test result reactive 1:4 then I test tpha .tpha result negative ..means 3 Time checked vdrl.test same result I don't have any symptoms

إجابة الخبير: الدكتور علي الطويل

الدكتور علي الطويل

طبيب

Could you please send your reports to the following email: jawabkomdoctor@gmail.com
After sending the report and tests, please respond here with the phrase: (The reports and tests have been sent) so that we can answer you as soon as possible.