Doctor

Hello. I dyed my hair at home tosay and by mistak...

Hello. I dyed my hair at home tosay and by mistak i got some of the dyes on my bbreast. I noticed when i went to qash after 45 mins. Also on y skin. Is it a problem

إجابة الخبير: الدكتور علي الطويل

الدكتور علي الطويل

طبيب

Dear customer, could you please clarify your consultation in order to answer it as soon as possible

الرد من العميل

Im worried because i got hair dye by mistake on my skin and on the bbreast. Is it a problem?

إجابة الخبير: الدكتور علي الطويل

الدكتور علي الطويل

طبيب

Well, if there is no signs of allergy such as redness, hotness, swelling or pain, then you need to be reassured. What you need to do in such a case is to wash the dye.