Doctor

Hello doc..can I ask u something about my...

Hello doc..can I ask u something about my situation... M pregnant now for 12 weks but my last period is October 28..wer I gonna start to count the days that I pregnant.. Becoz November and december my period is delay...

إجابة الخبير: الدكتور احمد ابو ضاحي

الدكتور احمد ابو ضاحي

طبيب

 : you can calculate your expected delivery date by Naegeles rule
your last menstrual period on 28th /Oct/2023 by adding 7 to days and subtracting 3 from months and adding one year become your expected   date of delivery will be on 4th/July/2024

 :Signs of delivery
  • Frequent contractions
  • A blood show
  • Increased back pain
  • An urge to go to the toilet
  • Waters break

Advice
  • Aregular follow up
  • Antenatal check up