طبيب بيطري

مساء الخير في قطه شارع مريضه بجرح عن الفم بقاله...

مساء الخير في قطه شارع مريضه بجرح عن الفم بقاله حوالي أسبوعين وقررت اوديها لدكتور بيطري لكن للأسف لانها خايفه بتاخد الاكل اللي بديهولها وبتجري ومش عارف أسيطر عليها لو في منوم عشان اقدر اوديها لدكتور

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

لا يوجد ماده منومه يمكن اعطاءها للقطط بمكان مفتوح حيث ان المفعول يستغرق وقت كافي لهروب القطه وبالتالي يكون خطر عليها.
يمكن وضع الطعام لها في قفص نقل القطط ومن ثم اغلاق الباب عليها بمجرد دخوله او يمكن استاجار مصائد القطط.