استشارات الحب و الزواج

ليه لما ببقى معجبه. بحد. بشوف. ناس. كتير....

ليه لما ببقى معجبه. بحد. بشوف. ناس. كتير. شبه وتفكرنى. بيه. واشوف اسمه. فى اى مكان. اروحه. الاقى. حاجات. كدخ. تخلينى افتكره.

الرد من العميل

لو حد انا معجبه. بيه ومتعلقه. بيه. وميعرشاعمل اى. واعمل اى عشان. متعبش. نفسيا. ان مش فارق معاه اصلا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

الامر بسيط ان كل هؤلاء حولك من قبل والاسم سمعتيه كثيرا ولكنك لم تمتبهي اليهم لانهم لم يكونوا يعنونك، ولكن بعدما اعجبت بشخص فانك ستنتبهين لاي شئ يخصه او يشبهه وهو امر طبيعي جدا

الرد من العميل

طيب. بالنسبه. للسؤال التانىلو معجبه بحد. ومش عايزة اتعلق. بيه. ومش عايزة. اتعب نفسيا بسببه اعمل اى

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا تعطي اي علاقه اكبر من حجمها وكوني حذره لا تعطي قلبك لاي شخص دون ان تتاكدي من حبه لك ومن طباعه ايضا، وفكري دائما انه لا يملك اي حق عليكي وانه يجب ان يسعى لنيل لرضائك وليس العكس، وكلما شعرت ان كشاعرك تتطور سريعا تذكري انك يجب ان تتأني حتى لا تنجرحي