تفسير الأحلام

انثي مطلقه عمري 28 انا بحب حد ف الواقع و محصلش...

انثي مطلقه عمري 28 انا بحب حد ف الواقع و محصلش نصيب حلمت بيه ان انا ف بيتو و بنظف بنظف كتيرررررر و كأنو هو انا ف بالي بقول مش منتبهلي بعدين دخلت اوضه هو بيبلبس فيها و كأنو بيلبس قرفطه و عاملي مفاجاه جايبلي اتنين رجاله و عاملي حفله و جايبلي هديه حجاب شرعي كامل و كأنو قالي البسيه و صوريهولي و راح بعد م لبستو كأنو مش مستور للدرجة المطلوبه بس كويس كأني محتاره اقولو جيبلي اكبر مقاس ولا هو كويس صحيت و انا مش عاجبني المقاس و محتاره

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

التنظيف في المنام يدل على التوبة من الذنوب والمعاصي , ويدل التنظيف على الخلاص من الهموم والمتاعب , والتنظيف والغسل والله اعلم انه يعني التهيأ والاستعداد للانتقال سواء كان سفر او انه يتعلق بالانتقال لبيت جديد , والتنظيف والغسل بالنسبة للمرض يدل على الشفاء والخلاص من تعبه ومرضه بإذن الله ومن رأى انه ينظف بيته يدل على طرد الشياطين من بيته عن طريق الرقية والاذكار ,والهدية في المنام تدل على المحبة التي يكنها المهدي في داخله ويظهر تلك المحبة ويبوح بها الى المهدى اليه , وقد قال صلى  الله عليه وسلم ( تهادوا تحابوا ) والهدية في المنام تدل على الفرح والسرور والاستبشار , وقد تعني المفاجأت والاخبار السارة  لقوله تعالى ( بل أنتم بهديتكم تفرحون ), والهدية بالنسبة للاعزب ترمز لزواجه قريباً بإذن الله , وكل ذلك يفسر بحسب محتوى الهدية وقيمتها وإن كانت لا تخالف الشرع فهي خير وبشارة وسرور , وقد تعبر الهدية من اسمها فقد تكون هدايا وصلاح بإذن الله  وتدل على الصلح بين المتقاطعين،